A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Aktuális

Blog a decoupage, dekorációs technikák, transzfer, bútorfestés, textilfestés világából, kezdők és haladók rézére. Videó filmek és lépésről-lépésre leírások, kreatív DIY foglalkozások.
A szerző közel 20 éve foglalkozik dekorációs technikákkal, több évig a Pentacolor nemzetközi trénereként oktatta az alapanyagok és technikák használatát 17 országban, továbbá tervezett számos decoupage, rizs és scrapbook papírt az olasz Stamperia részére.

Egyedi tervezésű csomagolás fülbevalóknak

Az ékszerek csomagolására is nagy hangsúlyt fektetünk - mert mennyivel jobb érzés egy szép, dizájnos csomagot bontogatni ... :-)
A fülbevalók egyik csomagolása például ez, amit most bemutatok.

Meghívó logóval

Meghívót készítettem egy házasságkötés megerősítésére.

Mesélő gyermekrajzok

Minden gyermekben egy kis művész lakozik – de a gyermekrajzok ennél jóval több jelentéssel bírnak! Vannak olyan ábrázolási formák, amelyek például csak bizonyos gyermektípusokra jellemzőek. Jelentéssel bírnak a használt színek, az ábrázolás módja, az alakok elrendezése és maga a témaválasztás is. A pszichológusok régóta foglalkoznak a gyerekrajzok „megfejtésével” és ennek az alapjaiba engedünk egy kis betekintést.

Változások a webáruházat illetően

Kedves Barátaim,

Egy nehéz döntést kellett meghoznom, amivel nagyon sokat küszködtem magamban – de nem volt tovább halogatható.

A kreatív hobbi tevékenységet befejezem és részlegesen más irányba szeretném az életem és a webáruház létét is kormányozni.

A Miklós halála és az egyéb változások miatt, nem lehet ugyanott folytatnom, ahol ez a történet megrekedt.

Ezek voltak a kedvenceink 2019-ben - 2. rész - Foglalkozás témák

Számos on-line foglalkozást tartottunk tavaly (az idén sem lesz másképp) - néhány kivétellel, minden hétfőn, kedden és szerdán. Van közöttük pár kedvencünk, ezek kerültek be a mai toplistába.
Az idei foglalkozások dátumait és témáit ide kattintva olvashatod.

Ezek voltak a kedvenceink 2019-ben - 1. rész - Vegyszerek

kedvenc festékek, termékek 2019-ben

Nem panaszkodhattunk tavaly sem, hiszen az elmúlt év is számos újdonságot tartogatott: sokféle új alapanyag, hozzávaló közül válogathattunk ... amelyekből néhány igazán belopta magát a szívünkbe! Biztos, hogy mindannyiónknak lettek új kedvencei - így mi is elkészítettük a toplistánkat.

 

Szárnyas panel - Csodaszarvas

karácsonyi dekoráció, szárnyas panel, csodaszarvas

Készítettünk on-line foglalkozáson egy nagyméretű szárnyas panelt, amihez a Csodaszarvas legenda ihlette mintákat használtunk fel.

"A lábuk nem lép / tűzhely hamujába, / Csak a puha avarba. / A szájuk többé / nem iszik pohárból / csak tiszta forrásból." 
Az alapanyagok, hozzávalók listája a cikk végén. 

Gyorstalpaló webáruházból történő vásárláshoz - légy tisztában az alapvető kérdésekkel

Az ünnep közeledtével sokan vásároltok webáruházakban, internetről, ezért összefoglaltuk az általános alapvető tudnivalókat, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések. 

Tálaláshoz ünnepi asztalra - üvegtányér búrával

A karácsonyi sütikhez egyedi tanyért készíthetsz, fémhatású búrával. A folyamatot foglalkozáson is bemutattam - a linket a cikk végén találod.

Üvegtányér klasszikus stílusban

Üvegtál klasszikus stílusban decoupage papírral és kontúrozóval, transzfer oldatos előrajzolással

A közelmúltban díszítettünk üvegtálat is egy on-line foglalkozáson, klasszikus stílusban. A dekoráció három fő elemből tevődik össze: 3D minta a sarkokba (ez letölthető a Részletekre kattintva), háttér megfestése és decoupage-papír minta. Az utolsó lépés ennek a hármasnak az "összedolgozása" volt, hogy színben, stílusban harmóniában legyenek. 

Az oldal tetejére