A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Cartonage BoxConcept dobozok

A BoxConcept ténylegesen egy koncepció!
De miből is áll? - természetesen, dobozokból, de nem akárhogy!
Képzeld el, hogy adva van egy tetszőleges formájú ALAPDOBOZ, amit önmagában is díszíthetsz (a mikéntjéről később), de arra is lehetőséged van, hogy további kiegészítő dobozokat vásárolj hozzá, hiszen arányaiban és méreteiben ezek összeillenek.
Ez praktikusan azt jelenti, hogy olyan doboz kombinációkat állíthatsz össze, amilyet csak szeretnél, tetszőlegesen variálva az elemeket.
A dobozok mindegyike lapraszerelt állapotban érkezik, az összeragasztásuk nagyon egyszerű és csak pár percet vesz igénybe.

De tovább is van ...!!!
Nem csak a változatos formájú kiegészítő dobozok indíthatják be a kreatív fantáziádat, hanem minden alapdobozhoz tartozik még egy
méretre igazított chipboard megaszett (karton dekor elemek, keretek, amelyek festhetőek, ragaszthatóak), továbbá egyes esetekben decoupage-papír/papír szett is választható hozzájuk.

ALAPDOBOZ és kiegészítő doboz összeragasztása
- az összeragasztandó kivágott karton elemek betű- és számkóddal vannak ellátva, illetve egyeseken egy nyíl jelöli, hogy függőlegesen, vagy vízszintesen kell-e a helyére ragasztani az adott elemet. Az összeállítási útmutató segítségével ez a művelet nagyon egyszerű.
Javasolt ragasztó: Technokol Rapid, valamint az élek megerősítéséhez nátronpapír csík + Hobbiragasztó

ALAPDOBOZ és kiegészítő doboz díszítése
- kétféle technikát is választhatsz: cartonage (száraz ragasztás), decoupage-technika (nedves ragasztás) – azonban mindegyik esetben be kell tartani az előírásokat, hogy a karton ne vetemedjen meg.
Kövesd figyelemmel az online élő bemutatóinkat és tanuld meg ezt a szép és nagyon nagy kreatív szabadságot adó technikát!

A bemutatók időpontja és helye:
Minden kedden 19.00 órától a Re-Kreatív KM facebook oldalán.

Jelentkezz a Re-Kreatív Cartonage Klubba (facebook), ahol egymással is meg tudjátok osztani a tapasztalataitokat.

Az oldal tetejére