A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Designer albumok, fotóknak, naplóhoz

Az albumkészítés teljesen új megközelítése!
A Designer albumok borítóját és belső lapjait bármilyen technikával díszítheted!
Mit jelent ez pontosan?
- ha albumokról volt szó, akkor eddig jószerivel csak scrapbook technikában, vagy journaling-ben (kézzel rajzolt napló oldalak) gondolkodtunk,
- a Designer albumjainkban az a nagyszerű, hogy a borítóját és a belső lapjait is dekorálhatod decoupage technikával, ha ez közelebb áll hozzád, mint az előbb említettek, vagy bármilyen festékkel lefestheted, koptatdatod, antikolhatod, stb.
- de használhatod őket MixedMediához is, vagy bármilyen dekorációs technikához, a stencilezéstől kezdve, egészen a transzferálásig.

A Designer albumokhoz számos borítót terveztünk:
- borítók, amelyeket elég csak felragasztani és a belső lapok díszítésére lehet koncentrálni, mert önmagukban is elég dekoratívak,
- könyvborítószerű alapminta, amelyeket tovább kell/lehet dekorálni.
Az albumokhoz tematikus, vagy dekoratív decoupage-papír mintaszettek is kaphatóak (ezek köre is folyamatosan bővül), amelyeket mind a borítók, mind a belső lapok díszítéséhez fel lehet használni.
A meglévő decoupage-papírjaink közül számos háttérpapír, vagy mintaelemeket tartalmazó papír is használható erre a célra.

A borítókat és a lapokat albumgyűrűvel lehet összefogni.
Belső pótlapok külön is kaphatóak. A borítók mellett 3 db. belső lap van egyébként a csomagban. 

A borítók lapraszerelve érkeznek, ezeket a rétegeket a használati útmutató szerint csak össze kell ragasztani (10 perc alatt kész) - erre a célra a piros Technokol Rapidot javasoljuk. Vízbázisú ragasztóval nem lehet ebben az esetben dolgozni!

Ha néhány egyszerű szabályt betartasz, a karton felület nem fog megvetemedni!

Az immár összeragasztott borítókat és a belső lapok mindkét oldalát le kell kenni Pentart alapozó festékkel - ez semmivel nem helyettesíthető, az összetétele miatt konkrétan erre van szüskég a felületek lezárásához! Teljes száradást követően kezdhetsz el rá dolgozni.

A belső lapok csak egy réteg kartonból vannak, ezért arra törekedj, hogy kb. azonos mennyiségű nedvességet kapjon mindkét oldalról majd a díszítés során. Ha már kész van mindkét oldala és majdnem megszáradt, tedd a belső lapokat sütőpapír közé és tegyél rá pár nehéz könyvet. Hagyd így 24 órán keresztül, vagy amíg teljesen meg nem szárad.  

NÉZD MEG AZ ALBUM ELKÉSZÍTÉSÉT
LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE (FILM)

1. BORÍTÓ

2. BELSŐ LAPOK 

Az oldal tetejére