A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Rólunk

A GreArt Stúdiót 2021. augusztusában alapítottam, mert szeretnék teret adni több új elképzelésnek is, többek között:
- különös gonddal összeállított, személyre szabható ajándékok / ajándékcsomagok, a családnak, barátoknak, mindenféle alkalomra, akár egyedi díszcsomagolással, névreszóló ajándékkártyával, modern és klasszikus stílusban
- magunknak, nőknek pedig egy kis "refashion", vagyis segítség, ötletek, tippek a ruhatárunk átalakításához, élő bejelentkezésekkel. Egy felmérés szerint ugyanis a meglévő ruháinknak csupán a 20%-át használjuk ténylegesen. Hányszor állunk a telepakolt szekrényünk előtt sóhajtozva, hogy "nincs egy rongyom sem, amit felvegyek"? Ezen a helyzeten nem olyan nehéz változtatni és a nem használt ruhákat is könnyen életre kelthetjük ... csak egy picit szemléletet kell váltanunk.  

Olvasd el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, illetve a Csomag elküldése a megajándékozott címére menüpontokat, különös tekintettel arra az esetre, ha a csomagot velünk küldenéd el a megajándékozott részére! A csomag átvételéről minden esetben egyeztess azzal, akinek küldenéd, mert a csomag át nem vétele esetén sajnos, a többletköltség téged terhel!

A termékek mellett feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:
- ajándék / ajándékcsomag - a fotón is részletezett tartalommal
- díszcsomagolás - a fotón is látható módon, választható színben
- egyedi tervezésű ajándékkártya - üresen hagyott szövegmezővel
A további lehetőségekről a Díszcsomagolás menüpont alatt bővebben tájékozódhatsz, vagy hívd az ügyfélszolgálatot és segítünk megtalálni a megfelelő megoldást!

*****

A korábbi saját termékek (stencilek - festősablonok, chipboardok és decoupage-papírok) továbbra is megvásárolhatóak maradnak a webáruházban.

*****

A webshop üzemeltetője és kreatív vezetője Sólyom Gabriella.

Az ezt megelőzően üzemeltetett kreatív hobbi webáruházat 2015-ben alapítottuk az élettársammal, Gombossy Miklóssal közösen, hogy a több, mint 15 éves professzionális, nemzetközi kreatív szakmai tapasztalatomra építve, széleskörű szolgáltatást nyújthassunk a kreatív hobbi iránt érdeklődőknek.

2020 sok tekintetben volt embert próbáló. Miklósnál 2019-ben súlyos, végzetes betegséget állapítottak meg és 2020 májusában elhunyt. Az emberi vonatkozásán túl, ez érthető módon hatással volt a webáruház teljes egészére is. A több, mint 9000 terméket forgalmazó webáruházat nem lehet egyedül menedzselni, ezért - többféle lehetőséget is kipróbálva - el kellett döntenem, hogy hogyan tovább. A teljes megújulás mellett tettem le a voksomat.

A webáruház korábbi üzemeltetője Gombossy Miklós 

 

Gombossy Miklós (1956 - 2020)
 
Üzemeltető adatai:

Egyéni vállalkozó neve: Dr. Vargáné Sólyom Gabriella ev
Nyilvántartási szám: 54894369
Adószám: 56258732-1-42
Levelezési cím: 1013 Budapest, Attila út 22.
Bankszámla száma: 10700024-72099182-51100005

Elérhetőség:
Telefonszám: + 36 30 9915-451
E-mail: gabriella.solyom@gmail.com
 
Az oldal tetejére