A megfelelő működés érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatót.

Szállítási módok és feltételek

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
 

1. GLS FUTÁRSZOLGÁLAT - háztól házig szállítás az ország egész területén: 1690,- Ft
2. GLS FUTÁRSZOLGÁLAT UTÁNVÉTTEL - háztól házig szállítás az ország egész területén: 1690,- + 450,- = 2140,- Ft
3. FUTÁRSZOLGÁLAT BUDAPESTEN - háztól házig 16.00 óra után, előre egyeztetett időpontban, a megrendelés leadásának napján (amennyiben az 10.00 óráig megérkezik), csak Budapest területén, előre fizetéssel: 2175,- Ft. Jelen pillanatban csak stencilek (festősablonok), chipboardok és decoupage-papírok megrendelése esetében vehető igénybe. - ez az opció rövidesen választható lesz.
4. Személyes átvétel – ingyenes.
5. GLS CSOMAGPONTOK - listából választható ki a megfelelő csomagpont: 1330,- Ft

CSOMAG ELKÜLDÉSE A MEGAJÁNDÉKOZOTT RÉSZÉRE

Az ajándékod, ajándékcsomagod közvetlenül is elküldheted a megajándékozott részére, így nem kell postára menned és dupla szállítási költséget fizetned.
Ahhoz, hogy ez zavartalanul és problémamentesen valósulhasson meg, olvasd el a szükséges lépéseket:

A koronavírus kapcsán bejelentett esetleges szigorításokat, vagy változásokat a webáruház nyitólapján kommunikáljuk. Jelen pillanatban nincsen érvényben a webáruház működését érintő rendelkezés. 

POSTÁZÁSI NAPOK:
- kedd, szerda és csütörtök

 

- 25.000,- Ft feletti megrendelés esetében
5 kg súlyhatárig

 

Az egyes szállítási módokhoz különböző fizetési lehetőségek közül választhatsz:
1. készpénz - a futárszolgálatnak - utánvétes vásárlás esetében
2. bankkártyás fizetés - a vásárlás befejeztével a webshop átirányít a CIB Bank biztonságos fizetési felületére, vagy a futárszolgálatnál - utánvétes vásárlás esetében
3. előre utalás - a megrendelés + szállítás összegét átutalod a webshop bankszámlájára a szállítást megelőzően 

GLS Csomaglogisztikai kft és a C2C futárszolgálat

- A feladott csomagok státuszát nyomon tudod követni, egy, az általad a vásárláskor megadott telefonszámra sms-ben, vagy e-mailben elküldött kód alapján. 
- Megválaszthatod, módosíthatod az átvétel időpontját, hiszen a GLS futárral kapcsolatba tudsz lépni telefonon keresztül.
- Ha nem tudod átvenni a megrendelésed, a csomagot másnap ismét megpróbálják kézbesíteni.
- A GLS csomagpontok száma folyamatosan bővül, jelen pillanatban 650 helyen veheted át.

Amikor a rendelési folyamatnál a szállítás módjának kiválasztásához érsz, itt egészen pontosan meg tudod adni egy legördülő menüből a várost és megjelölheted a konkrét csomagpontot, ahol át szeretnéd venni a csomagot. Minden esetben megtalálod ezek pontos címét is.

Az árakat 5 kg súlyhatárig tettük közzé. A csomagok túlnyomó hányada ez alatti, de amennyiben a rendelésed ezt meghaladná, felvesszük veled a kapcsolatot. 

Törékeny üvegterméket csak "törékeny" címkével ellátva szállítunk.

1. Futárszolgálat  5 kg súlyhatárig

- Szállítás módja: a csomagot a GLS futászolgálat szállítja házhoz
- Érkeztetés: a csomag érkezésére a fizetéstől számított 3. munkanapon lehet számítani, egyedi megrendelésre készülő termékek esetében ez 7-15 nap is lehet 
- Szállítás díja: 1690,- Ft
- Választható fizetési módok: bankkártyás fizetés a vásárlás végén a CIB Bank biztonságos felületén, vagy előre utalás a webshop bankszámlájára

2. Futárszolgálat utánvéttel 5 kg súlyhatárig 
- Szállítás módja: a csomagot a GLS futászolgálat szállítja házhoz
- Érkeztetés: a csomag érkezésére a fizetéstől számított 3. munkanapon lehet számítani, egyedi megrendelésre készülő termékek esetében ez 7-15 nap is lehet
- Szállítás díja: 1.690,- Ft + 450,- Ft = 2.140,- Ft 
- Választható fizetési módok: készpénz, vagy bankkártyás fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálat képviselőjénél

3. GLS CsomagPont - országosan 650 helyen

- Szállítás módja: a csomag egy általad kiválasztott GLS CsomagPonton vehető át, amelyet a rendelés folyamatában egy legördülő menüből választhatsz ki. Itt megtalálod a pontos címet is. A csomag nyomonkövethető egy, az általad regisztrációkor megadott e-mail címre elküldött kód segítségével.
- Érkeztetés: a csomag érkezésére a fizetéstől számított 3. munkanapon lehet számítani, egyedi megrendelésre készülő termékek esetében ez 7-15 nap is lehet
- Szállítás díja: 1.330,- Ft
- Választható fizetési módok: bankkártyás fizetés a webshop felületén a vásárlás befejeztével, vagy előre utalás a webshop számlaszámára. Utánvétes fizetés ebben az esetben nem választható!
 
4. Azonnali kiszállítás Budapest területén, futárszolgálattal
- Szállítás módja: a csomagot a futárszolgálat a rendelésed leadásának napján kiszállítja, 16.00 óra után, előre egyeztetett időpontban. Csak meghatározott termékek esetében vehető igénybe: stencilek (festősablonok), decoupage papírok, chipboardok.
- Érkeztetés: a csomag a megrendelés napján kiszállításra kerül, amennyiben a megrendelés reggel 10.00 óráig megérkezik.
- Szállítás díja: 2.170,- Ft 
- Választható fizetési módok: bankkártyás fizetés a webshop felületén a vásárlás befejeztével, vagy előre utalás a webshop bankszámlájára
 
5. Személyes átvétel - Budapesten
- Szállítás módja: a csomagot egy előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted Budapesten, a Déli pu.-tól 5 percre. A pontos címet a visszaigazoló levél tartalmazza.
A csomagot a megrendeléstől számított 5. napon (legkésőbb) át kell venni. Automatikus levélben értesítést küldünk a megrendelés státuszáról.
Időpont egyeztetéséhez hívd ezt a telefonszámot: + 36 30 991-5451

- Szállítás díja: 0,-Ft
A 6. munkanaptól kezdve 500,-Ft/nap tárolási díjat számolunk fel, ami a helyszínen készpénzben fizethető ki.

- Választható fizetési módok: előre utalás a shop bankszámla számára, vagy bankkártyás fizetés a vásárlás befejeztével. A helyszínen nincs lehetőség fizetésre! 

 
 
Utoljára frissítve: 2021.09.17.
 
Az oldal tetejére